Известие

Collapse
No announcement yet.

ПОМОГНЕТЕ ! Чукане в двигателя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

по вероятно да е в коляновия...аз като взех мойта правих същото...2-3 пъти я задържах на прекъсвач..и започна да трака..и така основен ремонт и така нататък...

Comment

до къде го докара с ремонта колега,как върви при тебе при мене съм на средата то не шлаифах вал,нова биела,основни и биелни лагери,гарнитури и семеринги,даже последно клапани сменям всичките абе е...о си е мамата

дано при тебе да не е същото че ще страдаш
      sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
      Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Днес пристигнаха ангренажните пети. сложих ги . и какво да видя те прескочила няколко зъба и на двата вала. оправих ги аз. клопането намаля но неизчезна. сега ще отварям главата да видя какво става там .

Comment

Първоначално публикувано от paceto Покажи съобщение
          ... клопането намаля но неизчезна. сега ще отварям главата да видя какво става там .
          16 клапана ?

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
            16 клапана ?
            Ако е само това, ще "мине метър".

Първоначално публикувано от paceto Покажи съобщение
            Имам алфа 156 2.0 тс , до скоо всичко беше ок но започна да чука нещо след 2000 оборота от към ангренажа.Реших че някои клапан! Смених маслото ако е с маслени повдигачи дано да се оправи но не. Четох из форума и прецених че е от Вариатора . Но миналия ден се наложи да карам колата до 7000 оборота на 2 после на 3 след това вкарах 4 и олабих двигателя после 5-та и след 2 минути чукането стана вече клопане пак от към ангренажа,ту намалява ту става по-силно но като цяло си клопа та чак страх да те хване. Какво може да е станало с двигателя ? ПОМОГНЕТЕ !!!!
            sigpic
            "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Едно голямо Благодаря, на oem за дадените напътствия по моя проблем. Проблема е открит.Сега чакам повдигачите и да згабяме колата .

Comment

алфата вдигна наи накрая платна отново е на път
                sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Няма да те ошкурят защото си чужденец,а защото в сервизите вземат по 25 кинта на час,и се туткат много,бавно действат.Къде се намираш между другото?
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Working...
                  X